Вчора на Миколаївщині збили ворожу ракету і від обстрілів загинула жінка. Повне зведення за добу


09:0413.08.2022

Тільки у Первомайському районі день та ніч пройшли відносно спокійно.

Про це йдеться у інформації Миколаївської ОВА щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:00 ранку 13 серпня, передає Інше ТВ.

Миколаївський район:

Вчора, 12 серпня, орієнтовно об 11:00 зафіксовано ворожі обстріли території між населеними пунктами с. Солончаки та с. Дніпровське Куцурубської громади. Постраждалих немає.

Також протягом дня, 12 серпня, ворог завдавав ударів по околицях с. Галицинове Галицинівської громади. Постраждалих немає.

Сьогодні, 13 серпня, о 04:30 під обстрілами було с. Костянтинівка Первомайської громади. Наслідки уточнюються. Постраждалих немає.

Баштанський район:

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Так, вчора, 12 серпня, протягом доби були обстріли територій біля смт Березнегувате, сіл Лепетиха та Кавказ. Також вчора, 12 серпня, близько 12:00 внаслідок обстрілів села Веселий Кут загинула жінка, пошкоджено житлові будинки. Детальна інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

Вчора, 12 серпня, орієнтовно з 07:30 до 21:00 були обстріли в межах і за межами с. Широке Широківської громади. Влучання були переважно по сільспбудівлям домогосподарств. Внаслідок обстрілів було займання сухої трави. Постраждалих немає.

Цього ж дня близько 16:30 були обстріли с. Червона Долина. Влучання були по сільгоспбудівлям домогосподарств. Постраждалих немає.

Вознесенський район:

Вчора, 12 серпня, близько 17:40 на околиці смт Доманівка Доманівської громади, на відстані близько 500-700 метрів пролунав вибух після спрацювання ППО, що збило ворожу ракету. В ході чого утворилася воронка глибиною близько 1,5 метрів та радіусом близько 7 метрів. Постраждалі та пошкоджені об’єкти відсутні.

Як повідомляло Інше ТВ, За добу на Миколаївщині російськими обстрілами пошкоджено 28 цивільних об’єктів



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube