В Бериславському районі Херсонщини ЗСУ знищили склад боєприпасів (ВІДЕО)


05:1312.08.2022

Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони без суттєвих змін у складі та положенні. Обмежений в просуванні суходолом, ворог застосовує армійську авіацію та ракетно-артилерійське озброєння для демонстрації сили вздовж лінії зіткнення. В напрямку наших позицій та вивільнених населених пунктів нанесено 8️⃣ ударів гелікоптерами, 4️⃣ удари штурмовою авіацією. Наших втрат немає.

Внаслідок удару РСЗВ “Смерч” по Березнегуватому. Поранення отримав місцевий мешканець.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

Нашою авіацією нанесено 2️⃣ удари. По опорному пункту ворога, неподалік Андріївки, та по скупченню ворожої сил і техніки біля Брускинського.

Ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань за добу забезпечено втрати ворога в кількості 1️⃣9️⃣ рашистів, 4️⃣ одиниць броньованої та автомобільної техніки і ще 1️⃣ складу боєприпасів в Бериславському районі Херсонщини.

Корабельне угруповання в штормовому морі змін не зазнало. Загроза ракетного удару 1️⃣6️⃣ «Калібрами» зберігається на високому рівні вірогідності. Як і атаки з повітря, й тимчасово окупованого суходолу.

Не нехтуйте власною безпекою, дослухайтесь до сигналів повітряних тривог та дійте оперативно і чітко. Мешканців Миколаївщини, Херсонщини і півдня Дніпропетровщини просимо бути максимально пильними, відповідальними і обережними, враховуючи імовірність обстрілів.

Ретельно перевіряйте інформацію, не піддавайтесь паніці, будьте виважені і свідомі. Таких ворог не подолає.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube