На «Миколаївщині «Смерчами» ворог атакував портову інфраструктуру, а по Нікополю бив з «Градів» – є загиблі і поранені, – ОК «Південь» (ВІДЕО)


13:5811.08.2022

Обстановка в нашій операційній зоні на південному напрямку напружена, але контрольована.

Ворог не має суттєвих змін в складі та положенні сил, бойові дії веде по займаному рубежу оборони. Скований нашими діями у просуванні суходолом, ворог авіаційними ударами тероризує вивільнені населені пункти та наші позиції, продовжує обстріли реактивними системами залпового вогню та важкою артилерією населені пункти в тилових районах.

Про це йдеться у зведенні Оперативного командування «Південь» станом на 12.00 сьогодні, 11 серпня, передає Інше ТВ.

«Смерчем» атаковано портову інфраструктуру Миколаївщини.

«Градами» обстріляно Нікополь, де пошкоджено 7 будівель, 2 школи, поранено 9, загинуло 3 цивільних, та Велику Костромку, де пошкоджено 1 будівлю, без людських втрат.

На Одещині в ході проведення контрдиверсійних заходів правоохоронцями затримано громадянина, у якого при перевірці мобільного терміналу виявлено факт несанкціонованого збирання та поширення інформації про розташування військових формувань та важливих об’єктів інфраструктури з можливістю їх ідентифікації на місцевості. Порушено кримінальне провадження, тривають оперативно-слідчі дії.

В штормовому Чорному морі 11 бойових кораблів та катерів ворожого флоту продовжують маневрувати поблизу кримського узбережжя від мису Тарханкут до новоросійська. Серед них напоготові два носії 16 крилатих ракет “Калібр” та 2 вдк.

Як повідомляло Інше ТВ, «Ти кордон поміж світлом та злом»: актори «Дизель Студіо» знов звернулися до Миколаєва (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube