Обстрілювали не тільки Миколаїв, а й Очаків і село Петрівське, де є двоє поранених


14:1203.08.2022

Вчора ввечері і вночі на Миколаївщині російські окупанти обстрілювали не тільки Миколаїв, але й інші населені пункти – село Петрівське, місто Очаків.

Про наслідки, а також чим саме загарбники гатили по мирному населенню, повідомили в Оперативному командуванні «Південь», передає Інше ТВ.

Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Створює ударне угруповання на Криворізькому напрямку, має на меті не допустити прориву наших військ, планує контрнаступальні дії для виходу на адміністративний кордон Херсонщини.

Тричі атакований за ніч Миколаїв – двічі реактивними системами залпового вогню «Смерч», а перед світанком – зенітно-ракетними системами С-300. Внаслідок обстрілів виникли пожежі в гаражному кооперативі та біля елеватора. Вогонь оперативно ліквідовано. Зруйновано супермаркет та пошкоджено багатоповерхові будинки, аптеку, магазини, дорожнє полотно, територію кінно-спортивної школи. Інформації про постраждалих немає.

Також з РСЗВ “Град” ввечері обстріляно село Петрівське, де постраждали двоє людей.

По Орловому та Великій Костромці на Херсонщині і по Очакову на Миколаївщині ворог ударив з важкої ствольної артилерії. В Костромці зачепило дитячий садок та церкву. Пошкоджена лінія електропередач. В Очакові уражено підстанцію, частина міста без електрики. Люди не постраждали. Решта подробиць уточнюється.

Отримано інформацію про встановлені втрати ворога за ніч: відмінусовано 19 рашистів, знищено мобільну станцію супутникового зв’язку, протитанковий ракетний комплекс, 2 автівки, в тому числі броньовану та два польових склади боєприпасів в Чорнобаївці та Бериславі. Остаточні втрати ворога – дорозвідуються.

В чорноморському ворожому угрупованні з 13 кораблів та катерів, що маневрують поблизу південно-західного узбережжя Кримського півострова, укриваючись від імовірних атак нашої зброї, напоготові два надводних носії ракет “Калібр” та три великих десантних кораблі.

Як повідомляло Інше ТВ, Обстріли Миколаєва: зруйновано маркети, будинки, пошкоджено причал, аптеку, обстріляна Варварівка.

Також повідомлялось На Миколаївщині внаслідок російських обстрілів поранено дитину



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube