У Миколаєві об’єднали два центри для дітей і молоді з інвалідністю


19:2028.07.2022

Таке рішення сьогодні, 28 липня, на онлайн-сесії Миколаївської міської ради одноголосно прийняли 42 депутати.

Про це повідомляє Інше ТВ.

Миколаївська міська рада об’єднала Міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями та Міський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю в Міський центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю.

За словами директора департаменту праці та соціального захисту населення міськради Сергія Василенко, обидва центри працюють. Але в «Цветике-Семицветике» (міський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю) зараз є 57 ставок, а працюють 23 людини, та й кількість дітей-вихованців цього закладу дуже скоротилась – зі 135 до 42. А в міському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями залишився тільки адмінперсонал (5 працівників), які зараз «відряджені» до територіальних центрів, де допомагають з видачею гуманітарної допомоги. Об’єднання установ дасть змогу скоротити частину адміністративного персоналу, у той час як профільні спеціалісти залишаються на своїх посадах. Також С.Василенко запевнив, що всі функції центрів буде збережено.

Як нагадала голова “гуманітарної” комісії міськради Ганна Норд, це рішення обговорювали ще до війни, і воно б все одно вийшло на сесію. І після з’ясування деталей депутати проголосували за проект рішення.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві перейменували вулицю Московську на Маріупольську



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube