Двом мешканцям Миколаївщини оголосили підозру за виправдовування збройної агресії рф


17:0728.07.2022

27 липня слідчі Баштанського районного відділу поліції в Миколаївській області спільно з працівниками окружної прокуратури та Департаменту стратегічних розслідувань ГУНП в Миколаївській області повідомили про підозру 39-річній мешканці Баштанщини.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

У ході розслідування правоохоронці встановили, що у с. Новоолександрівка жінка, спілкуючись із односельцями, публічно підтримувала збройну агресію рф.

Також слідчі під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, повідомили про підозру 63-річному мешканцю смт Воскресенське. У медичному закладі чоловік, спілкуючись із персоналом, висловлював свою підтримку щодо дій держави-агресора та закликав про необхідність здаватися військовим формуванням рф.

Проводиться розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 436-2 КК України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників».

Як повідомляло Інше ТВ, Судитимуть 67-річну мешканку Очакова за поширення матеріалів на підтримку збройної агресії рф проти України



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube