Судитимуть 67-річну мешканку Очакова за поширення матеріалів на підтримку збройної агресії рф проти України


21:4725.07.2022

Прокурором Очаківського відділу Миколаївської окружної прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 67-річної мешканки міста Очакова за фактом поширення матеріалів, які містять виправдовування, визнання правомірною та заперечення збройної агресії рф проти України, а також глорифікація осіб (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, обвинувачена через соціальну мережу «Одноклассники» поширювала матеріали, що містять виправдування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, тимчасової окупації частини території України, тим самим пропагувала дії країни-окупанта у зв’язку із повномасштабним вторгненням в України.

Досудове розслідування здійснювалось відділенням поліції N7 Миколаївського районного управління поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури.

За вказане кримінальне правопорушення законодавством передбачене покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляло Інше ТВ, СБУ ідентифікувала всіх колаборантів і зрадників, які вступили до окупаційного «мвд рф» на Херсонщині (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube