Замість МФК «Миколаїв»? Дебютантом Другої ліги стане команда «Васт» з Миколаєва


10:0627.07.2022

Дебютантом другого дивізіону стане «Васт» із Миколаєва, який цілеспрямовано готується до нових випробувань.

Про це пише Sport.ua.

Спочатку підопічні Артема Чернія тренувалися в Яремчі Івано-Франківської області, а потім передислокувалися до Тячова на Закарпатті. Миколаївці проводили контрольні матчі не лише з аматорами, а й із командами майстрів: з однаковим рахунком 0:2 поступилися у Львові «Карпатам», а у Мінаї – представнику еліти українського футболу.

Загалом, скільки клубів візьме участь у новому сезоні Другої ліги, за словами президента ПФЛ Олександра Каденка, зараз складно сказати. Поки що є принципова домовленість із 10 колективами, проте докладаються зусилля, щоби було 12 учасників.

29 липня керівництво ПФЛ має намір провести черговий обмін думками з потенційними учасниками турніру Другої ліги, а на початку серпня Конференція ПФЛ має затвердити остаточний склад.

Як повідомляло Інше ТВ, у листопаді 2021 року МФК «Миколаїв» розірвав контракти з усіма футболістами через відсутність фінансової спроможності. Була надія на створення комунального підприємства «МФК «Миколаїв», але депутати міськради до російського вторгнення так і не спромоглися прийняти усі потрібні рішення.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube