В 10 громадах Миколаївщини і Корабельному районі міста Миколаєва заборонено продаж алкоголю і хімічних і отруйних речовин у вечірнє-нічний час (ДОКУМЕНТ)


21:1026.07.2022

Для військовослужбовців, які знаходяться на цій території, продаж спиртних напоїв і хімічних і отруйних речовин заборонений 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Про це йдеться у спільному наказ від 26.07.2022 № 68/1 начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма та командувача оперативного угрупування військ «Примор‘я» Андрія Гнатова «Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними та отруйними речовими, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Миколаївській області», повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА.

Як йдеться в документі, продаж алкогольних, спиртовмісних напоїв, хімічних і отруйних речовин заборонений з 18.00 до 09.00 у 8 сільських територіальних громадах (Галицинівській, Шевченківській, Первомайській, Воскресенській, Широківській, Інгульській, Березнегуватській і Костянтинівській), двох міських територіальних громадах (Снігурівській і Баштанській), а також у Корабельному районі міста Миколаєва.

24 години на добу продаж вище зазначених речовин заборонений для всіх військовослужбовців.

Як повідомляло Інше ТВ, на Миколаївщині з 6 липня скасована заборона торгівлі алкогольними напоями на території Миколаївської області. Але заборона продавати алкоголь військовим зберіглася.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube