По Миколаївській області били ракетами з літаків (ВІДЕО)


05:2426.07.2022

Обстановка в операційній зоні південнобузького напрямку залишається складною, але контрольованою силами оборони. Ворог продовжує ведення бойових дій, тримаючись за укріплені рубежі оборони. Намагається підтягувати резерви живої сили та техніки з кримського напряму.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

В черговий раз ворожі сили кількістю до РТГр із залученням резервів спробували здійснити наступальні дії з напрямку Іщенки на Білогірку. Зазнавши втрат, ретирувалися.

Протягом дня противником нанесено три удари. Опівдні, з літаків, з напрямку тимчасово окупованої території випущено 2 ракети Х-59 по Миколаївський області. Одна крилата ракета влучила поблизу Великого Артакового, друга – по околицях Калуги. Без втрат. Годиною пізніше в районі Новогригорівки вдарила пара Ка-52. Без втрат. Надвечір парами штурмовиків та ударних Ка-52 атаковано Андріївку. Втрат не допущено.

Натомість нашою авіацією нанесено 7 ударів по місцях дислокації та розгортання підрозділів: 6 опорних пунктів, скупчення озброєння та військової техніки та командно-спостережний пункт в Бериславському та Херсонському районах області. Узагальнені дані щодо ворожих втрат свідчать, що південні степи України зачищено від 48 рашистів, 4 танків Т-72, ста п’ятдесяти двох міліметрової гармати-гаубиці, самохідної артилерійської установки, 8 одиниць броньованої та 3 – автомобільної техніки. Знищено пункт управління 11-ої окремої десантно-штурмової бригади рашистів та їх склад боєприпасів в районі П`ятихатки. Остаточні втрати ворога – дорозвідуються.

Корабельне угруповання ворожих сил в Чорному морі змін складу та задач не має. 2 ракетоносії та 1 вдк чатують, решта корабельно-катерного складу переховується в ракетно безпечних районах моря поблизу Кримського півострова.Тож загрози ракетного удару та висадки десанту залишаються активними в ворожих планах. Море після шторму може бути надто щедрим на неприємні сюрпризи. Зважте на це, перед тим, як планувати свій відпочинок на узбережжі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube