У Канаді чоловік влаштував стрілянину по бездомних


22:5225.07.2022

У канадській провінції Британська Колумбія невідомий чоловік влаштував масову стрілянину по бездомних. В результаті інциденту є жертви.

Про це повідомляє  Reuters.

Повідомляється, що масова стрілянина сталася вранці в містечку Ленглі недалеко від Ванкувера. Місцева влада оголосила надзвичайну ситуацію.

Представник Королівської кінної поліції Канади заявив, що в результаті стрілянини є кілька жертв. Однак не уточнив, скільки осіб було поранено, а скільки загинуло. За його словами, жертвами стали бездомні, і на думку поліцію, напад був цілеспрямованим.

USA Toda повідомляє про 16 вбитих. Серед убитих співробітник поліції. Декілька тіл було знайдено всередині та зовні одного будинку в невеликому сільському містечку Портапік, приблизно за 100 км на північ від Галіфакса. Тіла були знайдені і в інших місцях.

Поліція спочатку оголосила, що заарештувала стрілка на заправці, неподалік Галіфакса, але пізніше повідомила, що він помер.

Не виключено, що кількість загиблих все ще може зрости. Вже зараз це одна з найстрашніших стрілянин в історії Канади, де масові шутінги залишаються рідким явищем поріваняно з сусідніми США.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube