На півдні ЗСУ знищили 93 рашистів, РСЗВ «Град», 3 БТР-82, 2 потужних гармати “Піон”, склад з боєприпасами (ВІДЕО)


04:5623.07.2022

Ворог продовжує оборонятися, намагаючись утриматися на зайнятих рубежах за рахунок обстрілів реактивними системами залпового вогню і авіаційних ударів. Вдень парою ворожих ударних гелікоптерів Ка-52 атаковано околиці Андріївки. Без наших втрат. Надвечір 60-ма реактивними снарядами РСЗВ “Град” обстріляно село Канівське на Запоріжжі. Влучання по відкритій прибережній місцевості та островах в Дніпрі. Втрат та руйнувань нема.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

Нашою штурмовою авіацією та гелікоптерами нанесено 4 удари по 2 ворожим опорним пунктам на Херсонщині і по скупченню ворожої сили та техніки на Миколаївщині. Зафіксовано втрати ворога в кількості 93 рашистів, реактивної системи залпового вогню «Град», 3 БТР-82, 2 самохідних потужних гармати “Піон”, 6 одиниць автотехніки та складу з боєприпасами.

Остаточні втрати ворога – дорозвідуються.

У Херсоні окупаційна влада, не маючи підтримки населення, шукає «спеціалістів», які могли б працювати на захоплених підприємствах. Для цього окупанти навіть «відновили роботу» в захопленому ними Центрі зайнятості. А серед молоді намагаються насаджувати проросійський світогляд через так зване «військово-патріотичне виховання».

Одночасно, побоюючись висадки десанту, окупаційні війська мінують узбережжя.

В штормовому Чорному морі продовжують чатувати два ракетоносці з 16-ма «Калібрами», кількість вдк збільшилась до двох.

Реагування на сигнали повітряної тривоги має бути швидким і чітким. Не наражайте себе на небезпеку, відвідуючи заборонені місця і об’єкти, пам’ятайте про загрозу дрейфуючих мін в штормовому морі і на узбережжі. Не розголошуйте відомостей про діяльність та переміщення наших підрозділів, не допомагайте ворогу, дайте захисникам України довершити свою гідну справу.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube