В Миколаєві не пишуть програму будування бомбосховищ у навчальних закладах – мер міста


12:5522.07.2022

Розробка такої програми зараз не на часі.

Таку думку в ефірі телекомпанії «НІС-ТВ» висловив миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

– Така програма (для створення бомбосховищ в навчальних закладах) не пишеться, немає сенсу її зараз писати, – сказав Олександр Сєнкевич, відповідаючи на запитання журналіста. – Будь-які ремонтні, будівельні чи будь-які роботи будуть можливі виключно після закінчення військових дій. Сьогодні ми не можемо стягувати техніку, запускати будівельні процеси, бо туди може «прилетіти» елементарно.

За словами мера, «писати таку програму, не розуміючи стратегії держави, – це мартишкін труд».

– Під діючими будівлями ми не побудуємо – це потрібно будувати поряд зі школою, окремо. Сьогодні в нас немає ані досвіду для цього, ані того, що ми могли б перейняти. Тому ми почекаємо. Миколаїв зараз «на передку», і ця програма у нас не стоїть на порядку денному. Бо вже прийнято рішення про дистанційне навчання з 1 вересня. Ми не можемо ризикувати життями дітей, якщо ракети прилітають у школи. Колись після війни, коли вона закінчиться, ми вже будемо думати про ці питання, – сказав мер.

Як повідомляло Інше ТВ, Готуємось до навчального року офлайн? В Миколаєві створили комісії, які перевірять заклади освіти на предмет використання їх для укриття



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube