Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО)


09:5321.07.2022

Протягом доби на Миколаївщині вогнеборці загасили 17 пожеж, чотири з яких виникли внаслідок обстрілів російських окупантів.

Через потрапляння боєприпасів та їх уламків, внаслідок бойових дій 20 липня двічі горіла суха трава на відкритій території у Березнегуватській територіальній громаді Баштанського району на загальній площі 6,5 га. Горіння загасили за допомогою підручних засобів та із залученням тракторів з бочками фермерських господарств “Орбіта” та “Нива” вогнеборці 9 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, врятувавши від вогню поблизу розташовані складські приміщення.

Зранку 21 липня окупанти вкотре завдали ракетні удари по Миколаєву, через що стались три пожежі на інфраструктурних об’єктах міста. Оперативними діями підрозділів ДСНС пожежі ліквідовані на площах 100, 20 та 1500 кв. м.

Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 1
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 15
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 3
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 16
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 5
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 17
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 7
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 18
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 9
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 19
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 11
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 20
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 13
Після нічного ракетного обстрілу в Миколаєві гасили 3 пожежі (ФОТО) 21

З інших причин 20 липня ліквідовано 13 пожеж.

Про пожежу комбайна “Нива”, під час збору ячменю, поблизу с. Миколаївка Казанківської ТГ Баштанського району сповістили о 19:30. Рятувальники 17 ДПРЧ 3 ДПРЗ о 20:40 її ліквідували на площі 15 кв. м, причина встановлюється.

7 разів горіла суха трава, чагарники, сміття та тюковане сіно на території Костянтинівської ТГ, Степівської ТГ, Новобузької ТГ, Інгульської ТТ у містах Миколаїв та Первомайськ на загальній площі близько 14 га. У більшості випадків причинами займання стало необережне поводження з вогнем з боку невстановлених осіб. На всі випадки своєчасно забезпечено реагування підрозділів ДСНС.

5 пожеж загасили у житлових секторах. Через коротке замикання електромережі горіла кімната у приватному житловому будинку у с. Кир’яківка Веснянської ТГ Миколаївського району. На площі 15 кв. м. Її ліквідовано о 07:15 вогнеборцями 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Пожежу сінника на території приватного домоволодіння у с. Кузнецове Доманівської ТГ Вознесенського району ліквідували рятувальники 14 ДПРЧ 4 ДПРЗ на площі 10 кв. м, причина займання встановлюється.

Пожежу господарчої споруди на приватному подвір’ї у с. Поріччя Веселинівської ТГ Вознесенського району ліквідував черговий караул 11 ДПРЧ 4 ДПРЗ на площі 18 кв. м, її спричинило коротке замикання електромережі. Завдяки оперативним діям врятовано 60 тюків соломи.

У с. Новомар’ївка Інгульської ТГ Баштанського району сталась пожежа житлового будинку, що не експлуатується, на площі 15 кв. м. Причина пожежі встановлюється. Її загасили вогнеборці 7 ДПРЧ 3 ДПРЗ о 21:45.

Через коротке замикання електромережі сталась пожежа приватного житлового будинку в с. Шевченко Братської ТГ Вознесенського району. Рятувальники 10 ДПРЧ 4 ДПРЗ ліквідували її на площі 60 кв. м.

20 липня піротехніками відпрацьовано чотири адреси, вилучено три вибухонебезпечні предмети. З початку агресії відпрацьовано 3534 повідомлення та вилучено 2959 боєприпасів.

Нагадаємо, по Миколаєву вдарило 7 ракет С-300, відомо про влучання в об’єкт інфраструктури, АЗС, газогін, склад. В області є загиблі



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube