По Миколаєву вдарило 7 ракет С-300, відомо про влучання в об’єкт інфраструктури, АЗС, газогін, склад. В області є загиблі


09:0421.07.2022

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 21 липня.

М. Миколаїв

Близько 03:05 сьогодні, 21 липня, російські окупанти випустили по місту сім ракет С-300. За попередньою інформацією відомо про влучання в об’єкт інфраструктури, АЗС, газогін та складське приміщення. Рятувальними службами ліквідовані всі займання, які виникли внаслідок обстрілів. На цей час відомо про одного постраждалого. Детальна інформація уточнюється.

Миколаївський район

Вчора, 20 липня, об 11:20 та 13:00 були обстріли села Лимани Галицинівської громади. Внаслідок яких зруйновані житлові будинки, господарські споруди. Постраждалих немає.

О 16:20, 20 липня, внаслідок обстрілів Шевченківської громади між населеними пунктами Котляреве та Зеленим Гаєм загорілися поля з зерновими. Постраждалих немає.

Також вчора, 20 липня, внаслідок ворожого обстрілу в лісовому урочищі Галицинівської громади виникло загоряння хвойної підстилки та лісових насаджень.

Баштанський район

Вдень, 20 липня, були обстріли у с. Червона Долина Широківської громади. Вночі, 21 липня, близько 02:00 обстрілів зазнало с. Широке Широківської громади. Внаслідок потрапляння в житловий будинок є один загиблий. Також влучання були за межами населених пунктів громади.

Вночі, з 20 на 21 липня, були обстріли у Баштанській громаді. Зафіксовано потрапляння в сільські населені пункти. Частина снарядів залишилася не розірваною. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

Продовжуються обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Так, вчора, 20 липня, внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків, двічі виникло загоряння сухої трави та чагарників на території громади.

Також під постійними обстрілами залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих відсутня. Інформація щодо руйнувань житлових будинків уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України у Миколаївській області.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube