Миколаїв планують закрити на кілька днів для пошуку колаборантів – Віталій Кім (ВІДЕО)


16:3619.07.2022

В ефірі програми «Повітря» на YouTube-каналі «Ходорковський LIVE» Кім, коментуючи свою ініціативу про виплату нагороди за інформацію про навідників, розповів про зрадників та колаборантів у регіоні. Зокрема, за його словами, планується ввести комендатську годину на кілька діб, аби пройти з перевірками по домам.

– Юридичне поле дуже серйозне. Пправоохоронці повинні проробити доказову базу для того, аби його арештувати. Люди, які живуть разом, можут дуже допомогти нашим спецслужбам. Кашу маслом не спорти ш, від мене не убуде. Я й так думаю, що ми на одному з перших місць на виявленні колаборантів, теперь буде ще більше, – каже Віталій Кім.

– Є ті, що давно з якоюсь ідеєю. Є люди, які або зневірилися, або не думають про наслідки, вирішили заробити. Це поодинокі випадки, але кожен такий випадок спричиняє потенційні жертви. Ми це хочемо припинити. – У нас є ідеї щодо комендантської години, плануємо відпрацювати. Місто закриємо на кілька днів, підемо будинками та відпрацюємо всіх поганих людей, – сказав голова ОВА.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube