За фактом сьогоднішнього масованого обстрілу Миколаєва розпочато кримінальне провадження (ФОТО)


19:1612.07.2022

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, 12 липня 2022 року близько 04.00 години військові країни-агресора здійснили масовані артилерійські та ракетні обстріли по житлових масивах міста Миколаєва.

Під ворожим вогнем опинилися багатоквартирні та приватні житлові будинки, медичні та навчальні заклади, транспортні засоби та інші об’єкти цивільної інфраструктури.

Попередньо осколкові поранення отримали 12 цивільних осіб.

Будь-які військові об’єкти на даних територіях відсутні.

Першочергові слідчі дії здійснюються прокурорами Окружної прокуратури міста Миколаєва, слідчими СБУ та поліції, експертами.

Вилучено уламки ракет.

Докази, здобуті під час проведення слідчих дій будуть використані для доведення злочинної діяльності рф, у тому числі у міжнародних судових інстанціях.

Досудове розслідування здійснюється управлінням Служби безпеки України в Миколаївській області.

Як повідомляло Інше ТВ, Наслідки ранкової атаки російських окупантів по Миколаєву – численні пожежі, влучання в 2 лікарні, 4 людини поранено (ФОТО). Потім стало відомо, що  кількість поранених збільшилась до 12 осіб. А мер Миколаєва показав наслідки сьогоднішнього ракетного обстрілу лікарень міста (ФОТО).

Також повідомлялось За добу на Миколаївщині внаслідок російських обстрілів поранено 30 людей.

По Миколаєву нарахували 24 лунки від ранкових снарядів та ракет – начальник Миколаївської ОВА (ВІДЕО)

«Фашисти, нацисти – це саме рашисти» — мер Миколаєва показав руйнування однієї із шкіл внаслідок ранкової атаки росіян (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube