«Ця медаль для неї – для України»: миколаївська саблістка Ольга Харлан прокоментувала здобуття командної «бронзи» на чемпіонаті Європи (ФОТО)


15:2423.06.2022

Як повідомляло Інше ТВ, вчора, 22 червня, миколаївська шаблістка Ольга Харлан разом з командою здобула «бронзу» чемпіонату Європи.

«Бронза на вагу золота» – так сьогодні на своїй сторінці у Фейсбук прокоментувала медаль Ольга Харлан, передає Інше ТВ.

«Ця медаль для неї – для України. Для воїнів, які захищають нас на фронті, та якимось чином ще знаходять час подивитися наші змагання і передавати нам вітання. Для наших батьків, які зараз знаходяться вдома і кожен день чують вибухи, ховаючись в бомбосховищах. Ми сподіваємось, що ця медаль подарувала вам посмішку, підняла настрій хоча б на невеличкий час. Усіма думками завжди з вами, а ви з нами. Дякую усім, хто не сумнівався та вірив!», – написала Ольга Харлан.

Нагадаємо, у липні 2021 року Ольга Харлан програла у першій же зустрічі на Олімпіаді та оголосила паузу у кар’єрі. 9 лютого 2022 року вона заявила, що повертається у спорт та починає готуватися до Кубку світу 2024 року.

Вчора українські шаблістки Ольга Харлан (Миколаїв), Юлія Бакастова (Київ), Олена Кравацька (Чернівці) та Олена Вороніна (Харків), програючи шість ударів на початку, зуміли переломити зустріч за третє місце, вирвати перемогу в угорської команди (45:41) і здобули «бронзу», яка стала вже четвертою нагородою України на чемпіонаті Європи в Анталії.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube