У Южноукраїнську відкриють купальний сезон з 11 червня


19:0506.06.2022

Купальний  сезон  на міському пляжі міста Первомайська на річці Південний Буг у 2022 році розпочнуть з 11 червня 2022 року і закінчать 30 вересня 2022 року.

Працювати Южноукраїнський міській пляж буде з 08:00 до 20:00 год з урахуванням умов правового режиму воєнного стану.

Про це йдеться у розпорядженні Южноукраїнського міського голови Валерія Онуфрієнко від 31 травня, передає Інше ТВ.

Балансоутримувачу міського пляжу КП «Служба комунального господарства» доручено організувати обстеження та очищення дна акваторії пляжу сертифікованими водолазними підрозділами аварійно-рятувальної служби і отримати відповідні документи після обстеження та очищення пляжу, очистити пісок від сміття, провести ремонт обладнання на міському пляжі, оновити таблички щодо заборони в’їзду, стоянки автотранспорту на території пляжу, вигулу та купання собак, встановити таблички про заборону паління тютюнових виробів та кальяну.

 Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради повинно забезпечити на міському пляжі безпеку життя людей на воді (здійснити укомплектування, підготовку та утримання працівників рятувального поста), підновити буї і, зокрема, оповіщувати відпочиваючих через систему гучномовців про загрозу виникнення надзвичайної ситуації – сигнали оповіщення ЦЗ «УВАГА ВСІМ!», «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА», «ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ».

Купатися на водоймищах, закріплених за Костянтинівським та Іванівським старостинськими округами, заборонено.

Як повідомляло Інше ТВ, з 30 травня на Чорноморському узбережжі поблизу Очакова пляжі і інші туристичні об’єкти працювати не будуть (ДОКУМЕНТ). 2 червня у Миколаєві заборонили відвідування пляжів на час воєнного стану.

Також читайте:

На морському узбережжі Миколаївщини туристичний сезон не відкриють — Кім



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube