У Миколаєві за добу загасили 3 пожежі, які виникли внаслідок обстрілів. Всі – в Корабельному районі міста (ФОТО, ВІДЕО)


08:4808.05.2022

Протягом доби вогнеборці загасили 6 пожеж, з них 3 виникли внаслідок ворожих обстрілів Корабельного району м. Миколаєва.

Про це зранку 8 травня повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, через потрапляння боєприпасів та їх уламків внаслідок бойових дій горів хвойний настил та очерет у Балабанівському лісовому урочищі. Пожежу на площі 3 000 кв. м загасили вогнеборці 5 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ, а також відділення Галицинівського загону місцевої пожежної охорони, не допустивши розповсюдження вогню на хвойні насадження.

Пошкоджено балкони й скло вікон у двох квартирах дев`ятиповерхового житлового будинку та загорілася покрівля бібліотеки, розташованої на першому поверсі цієї ж будівлі на проспекті Корабелів. Пожежу на площі 20 кв. м загасили вогнеборці 5 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління  ДСНС України у Миколаївській області;

На вул. Новобудівній горіла яхта, човен та легковий автомобіль. Відділенням 5 ДПРЧ пожежу ліквідовано на площі 30 кв. м.

З інших причин виникло ще 3 пожежі:

– на вул. Лазурній с, Софіївка Софіївської територіальної громади Баштанського району зайнялась господарча споруда з дровами на площі 45 кв. м, її загасили вогнеборці 20 ДПРЧ 3 ДПРЗ. Причина пожежі встановлюється;

– через необережне поводження з вогнем горіла суха трава та чагарники на вул. 8 Березня м. Нова Одеса та на вул. Вінграновського м. Миколаєва. Пожежі загасили вогнеборці 21 ДПРЧ та 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Рятувальники 2, 3, 4, 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ та аварійно-рятувальної частини АРЗ СП надавали технічну воду громадянам для побутових потреб. Загалом надано 78 тонн.

Піротехніки ДСНС вилучили 2 боєприпаси та відпрацювали 12 адрес. Загалом зареєстровано 2837 заявок, з них відпрацьовано 2540 та вилучено 1671 вибухонебезпечний предмет.

Як повідомляло Інше ТВ, Вечірній обстріл Миколаєва: пошкоджено балкон і вікна у багатоповерхівці, горіла покрівля бібліотеки (ФОТО).

Також повідомлялось, що горіла Кінбурнська коса – рашисти не давали тушити вогонь.

За 7 травня по Одеській області окупанти нанесли 10 ракетних ударів, по Миколаївській – чотири плюс тричі обстріляли з РСЗВ



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube