На Миколаївщині за добу було 8 пожеж, 3 з яких – через обстріли (ФОТО)


09:1307.05.2022

За чергову добу підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області загасили 8 пожеж, три з яких внаслідок обстрілів.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, внаслідок обстрілів пошкоджено приватне подвір’я та зайнялись речі домашнього вжитку в господарчій споруді в c. Котляреве Шевченківської СГ Миколаївського району. Черговий караул 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ ліквідував пожежу площею 40 кв. м, та не допустив розповсюдження вогню на житловий будинок.

Було сім пожеж в екосистемах, дві з яких виникло внаслідок обстрілів. Горіли суха трава, сміття, чагарники, очерет та солома в тюках у Баштанському (Вільнозапорізька ТГ), Миколаївському (Костянтинівська, Веснянська ТГ) районах області та у м. Миколаєві. Площа яку пройшов вогонь склала понад 2,2 га.

Вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на більшу площу та оперативно ліквідували їх. Загалом до гасіння залучалось 9 одиниць техніки ДСНС та 34 вогнеборці.

Рятувальники 2, 3, 4, 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ та аварійно-рятувальної частини АРЗ СП продовжують надавати технічну воду громадянам для побутових потреб, протягом дня розлито 56 тонн.

Як повідомляло Інше ТВ, за вчора миколаївські піротехніки вилучили 54 рашистських боєприпасів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube