В Николаеве завершили отопительный сезон


09:3629.03.2022

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради ухвалив рішення про завершення з 29 березня опалювального сезону для житлового фонду.

“Відсьогодні ми зупиняємо котельні, які подають теплоносій до житлових будинків. Це регламентується чинним законодавством – середньодобова температура +8 градусів Цельсія упродовж 3-х діб та відповідне рішення виконкому.

Роботу продовжать лише ті котельні, що подають теплоносій до лікувальних установ та окремих об’єктів соцсфери.

Війна безумовно внесла свої корективи. Нашим працівникам доводилося усувати аварії на мережах фактично під обстрілами. До цього не можна бути готовим, але це наші реалії. З своєї задачею ми впоралися – місто було забезпечено теплом. І ми вже починаємо підготовку до наступного опалювального сезону: гідравлічні випробування теплових мереж, заміна та ремонт ділянок трубопроводів, у тому числі й тих, що постраждали від обстрілів. Роботи багато”, – коментує директор ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” Микола Логвінов.

Директор підприємства також зазначає, що для підготовки до наступного опалювального сезону, розрахунку за енергоносії, виплат заробітної плати працівникам, ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” дуже важливо отримувати оплати від містян, принаймні частково.

“Ми вдячні миколаївцям, які відповідально сплачують за теплову енергію та звертаємося з проханням до всіх містян по мірі можливостей здійснювати розрахунки”, – зазначає Микола Логвінов.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube