Майже «Грошей нема, але ви тримайтесь»: Онуфрій підтримав Пашу-мерседеса словами про те, що він недостойний бути в СІЗО, і хай йому Бог помагає (ВІДЕО)


10:5616.07.2023

Предстоятель так званої Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) підтримав арештованого екснамісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла (Петра Лебедя) неоднозначними словами про те, що той недостойний сидіти в СІЗО і хай тепер йому Бог помагає.

Про це він сказав у своєму відеозверненні, яке вже розлетілося мережею, пише «Главком».

«Дорогий владика Павел, до нас дійшли чутки про те, що вас закрили в СІЗО, і ми це сприйняли з сумом, жалем, але я знаю, що ви добрий монах, добрий архієрей, добрий намісник святої Лаври Печерської», – сказав Онуфрій.

На його думку, арешт Петра Лебедя – це непорозуміння і люди це нібито розуміють.

«Ви (митрополит Павло – «Главком») недостойні цього, щоб вас тримати в СІЗО, але я бажаю вам, щоб Господь вас укріпив, дав сили, і це закінчиться. І будете ви на свободі, і ми будемо знов разом молитися і прославляти Бога», – переконаний церковнослужитель.

Зазначимо, що семантично вираз «недостойні цього» означає, що митрополит Павло не достатньо гідний для того, щоб перебувати в СІЗО.

Наостанок Онуфрій побажав Петру Лебедю «божої помощі».

Нагадаємо, Солом’янський райсуд Києва 14 липня задовольнив клопотання прокурорів щодо зміни запобіжного заходу митрополиту Павлу з цілодобового домашнього арешту на утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 33 мільйони гривень.

Як повідомляло Інше ТВ, Настоятелю Лаври митрополиту Павлу повідомили нову підозру (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube