ЗСУ атакували ATACMS полігон на Луганщині – понад 100 загарбників вбито (ФОТО)


10:2503.05.2024

Українські війська завдали удару по російському полігону на південний захід від Можняківки на Луганщині, ймовірно, з чотирьох ATACMS і ліквідували 116 російських військовослужбовців.

Про це пише NewsWeek.

Вперше відео атаки поділились волонтери OSINT-проєкту GeoConfirmed. Джерело повідомило, що на кадрах видно, як “український удар з 4 ПТРК, включно з одним невдалим, атакував російський полігон у Можняківці Луганської області”. Судячи з кадрів, збитки будуть “значними”.

ЗСУ атакували ATACMS полігон на Луганщині - понад 100 загарбників вбито (ФОТО) 1
ЗСУ атакували ATACMS полігон на Луганщині - понад 100 загарбників вбито (ФОТО) 5
ЗСУ атакували ATACMS полігон на Луганщині - понад 100 загарбників вбито (ФОТО) 3
ЗСУ атакували ATACMS полігон на Луганщині - понад 100 загарбників вбито (ФОТО) 6

“Принаймні один ATACMS безпосередньо вразив групу з понад 100 російських солдатів, засипавши їх сотнями бомб M74 APAM”, — йдеться в обліковому записі, опублікувавши фотографію групи солдатів, які зібралися в районі перед ударами.

Інститут вивчення війни (ISW) повідомив, що нещодавно Київ завдав удару по російському військовому полігону приблизно за 80 кілометрів  за лінією фронту в тилу тимчасово окупованої Луганщини.

“Відео з геолокацією, опубліковане 1 травня, свідчить про те, що українські війська завдали удару по російському полігону на південний захід від Можняківки, ймовірно, з чотирьох ATACMS і, як повідомляється, убили 116 російських військовослужбовців”, – йдеться в повідомленні ISW.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube