Вантажівка, житловий будинок та екосистеми: де за добу вогнеборці Миколаївщини гасили пожежі


10:3504.04.2024

3 квітня та в ніч на 4 квітня вогнеборці Головного управління ДСНС України у Миколаївській області чотири рази залучались до гасіння пожеж на відкритих територіях в житловому секторі та на транспорті.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 3 квітня об 11:00 до Служби порятунку сповістили про те, що по вул. Центральній м. Нова Одеса Миколаївського району під час руху вантажного автомобіля Mercedes Benz Atego виникла пожежа. Рятувальники 21 державної пожежно-рятувальної частини о 11:17 пожежу ліквідували площею 2 кв. м, її причина встановлюється.

4 квітня о 02:15 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Куйбишева м. Первомайськ Первомайського району. Працювали два відділення 23 ДПРЧ. Пожежу о 02:30 ліквідували на площі 60 кв. м, її спричинило коротке змикання електромережі. Вогнем пошкоджено перекриття та кухонні меблі.

Інші три випадки — горіло сміття, суха трава та чагарники на відкритих територіях. Епізоди виникли у Первомайському, Вознесенському районах області та у м. Миколаєві. Загальна площа, якої сягнув вогонь склала майже 3 га. Спричинило пожежі необережне поводження з вогнем.

Загалом до гасіння від ДСНС залучались 25 вогнеборців, 7 спецавтомобілів.

Як повідомляло Інше ТВ, З початку року на Миколаївщині вже понад 180 раз палало в екосистемах



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube