Буксирували авто, рятували зі снігових заметів та пригощали гарячим чаєм: поліція Миколаївщині під час негоди допомагала водіям та пасажирам (ФОТО)


15:0127.11.2023

Упродовж вчорашнього вечора та ночі на території Миколаївської області вирував сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця, у результаті чого рух на автошляхах став ускладнений.

Поліцейські слідкували за безпекою на дорогах та надавали допомогу водіям і їхнім пасажирам, які через несприятливі погодні умови потрапили у сніговий полон.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Найскладніша ситуація склалась у північних районах регіону.

Так, на Вознесенщині поліцейські інспектори відділу реагування патрульної служби разом із рятувальниками прибирали з дорожньої мережі поламані дерева.

На Первомайщині у селі Мигія під час патрулювання правоохоронці помітили авто, яке стояло на узбіччі дороги. Автомобіль перестав заводитись. Правоохоронці допомогли водієві та відбуксирували транспортний засіб до найближчого готелю на ночівлю.

Поблизу Снігурівки, Доманівки та у Врадіївській громаді поліцейські допомогли громадянам вибратися із замету. А неподалік села Михайлівка Врадіївської громади – відвезли додому родину, у якої закінчилось пальне в автомобілі.

На місцях відстою вантажного транспорту поліцейські пригощають водіїв чаєм та випічкою.

Поліція просить водіїв, які досі в дорозі, бути обережними. У разі необхідності – звертатись на спецлінію 102.

Як повідомляло Інше ТВ, До обіда краще нікуди не їхати. Що на дорогах Миколаївщини зараз (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube