В Іспанії з’явився свій «Бермудський трикутник»: туди вже потрапили 14 вантажівок, останній випадок був з українським водієм (ВІДЕО)


13:5025.11.2023

Іспанія має власну версію Бермудського трикутника. Це так званий “трикутник Панталонети”, розташований у Ла-Ріоха, назва якого є іронічною адаптацією оригіналу, оскільки так там називають шорти.

У цьому районі, розташованому в гірській місцевості Сьєрра-де-ла-Деманда, численні вантажівки зі Східної Європи заблукали через погані GPS-покажчики, які привели їх до неіснуючої заправної станції.

Про це пише La Vanguardia, передає Інше ТВ.

Останній випадок стався кілька днів тому. За повідомленням Цивільної гвардії (це правоохоронний орган Іспанії – прим.Інше ТВ), офіцери повинні були допомогти українському перевізнику, який застряг на вузькій звивистій дорозі, що веде до Бонікапарри, в муніципалітеті Ескарай. Щоб витягти його, знадобився кран.

За словами інших водіїв вантажівок, які опинилися в такій же ситуації, GPS помилково привів їх до села Турза, тоді як вони мали намір заїхати на заправку в Ла-Хонкера, що має схожу назву. “Це люди ззовні, вони не знають іспанської мови і просто їдуть, тому не мають жодного уявлення, куди вони їдуть, – пояснив мер Сан-Міллан-де-ла-Коголла Ісмаель Маестро в інтерв’ю El Periódico de España. – Коли ми вказуємо водіям, де вони знаходяться, і що вони повинні бути за 600 кілометрів, вони розводять руками”.

Мер міста Ескарай Дієго Бенгоа поінформував в ефірі телебачення, що в цьому районі вже застрягли понад 14 вантажівок. Щоб запобігти цьому, місцева влада звернеться до уряду Ла-Ріохи з проханням встановити контроль за шириною колії, щоб вантажівки не могли потрапити на цю ділянку.

Кілька років тому місцева рада встановила знаки кількома мовами, що вказують на те, що це “тупикова дорога”, яка нікуди не веде. Але, на жаль, це не допомогло.

Як повідомляло Інше ТВ, На заблокованому польському кордоні помер ще один український водій – Асоціація міжнародних автоперевізників



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube