На Миколаївщині у двох ДТП травмувалися троє неповнолітніх водіїв мотоциклів (ФОТО)


13:5305.11.2023

Вчора, 4 листопада, ввечері в Первомайському районі сталось дві ДТП, в яких травми різного ступені тяжкості отримали троє неповнолітніх мотоциклістів.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Так, близько 18:40 по вулиці Велика в селі Лиса Гора Первомайського району сталось зіткнення мотоциклу Viper під керуванням 12-річного водія з мотоциклом Forte, за кермом якого перебував 15-річний юнак. У результаті дорожньо-транспортної пригоди обох керманичів із тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставили до медичного закладу.

Того ж дня близько 19:10 по вулиці Гагаріна у місті Первомайськ сталось зіткнення автомобіля Toyota Paseo під керуванням 19-річного водія та мотоцикла Sabur, за кермом якого перебував 14-річний хлопець. Внаслідок автопригоди неповнолітній керманич мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Слідчі кваліфікували події за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нині поліцейські з’ясовують усі обставини автопригод.

Правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками або володіють будь-якою інформацією про обставини вказаних ДТП, звернутись до Первомайського районного відділу поліції за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського, 29, або за телефонами (068)314-29-49, (096)916-05-19 або 102.

Як повідомляло Інше ТВ, Внаслідок ДТП на Миколаївщині 4 листопада ввечері загинуло двоє чоловіків, ще одна жінка постраждала



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube