На Одещині прикордонники фіксують наслідки російського екоциду у Чорному морі (ВІДЕО)


16:1610.06.2023

Після підриву рашистами дамби Каховської ГЕС з Дніпра в Чорне море несе чимало свідчень розрухи, яку спричиняють рашисти.

Подекуди у воді можна помітити навіть будинки та їх фрагменти, меблі, плавучі островки відірваних частин суші з рослинністю, а також речі, які використовувалися для різноманітної діяльності і не мали в жодному разі потрапити у воду, наприклад автомобілі, діжки з мастилами, холодильники, бойлери тощо.

На Одещині прикордонники, патрулюючи узбережжя Чорного моря, спостерігають, як море перетворюється на сміттєзвалище та кладовище тварин. Починається мор риб. Наслідки екоциду – жахливі.

 Разом з тим в море несеться багато мін, боєприпасів та інших вибухонебезпечних  предметів, які викидає на берегову смугу.

Закликаємо громадян не нехтувати власною безпекою.

У разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів, негайно обмежте доступ до них та повідомте компетентні служби. Бережіть себе та оточуючих!

 Нехай ці кадри стануть додатковою мотивацією, що цивілізований світ має нарощувати зусилля, щоб зупинити рашизм, який несе смерть, розруху, біду і  голод…

Нагадаємо: До одеських берегів з затопленої Херсонщини прибило острівець з оленихою. Як рятували (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube