У Миколаєві гасили пожежу поблизу торгівельного центру, а у Кам’янці на пожежі врятували жінку


09:2209.06.2023

Вчора, 8 червня, рятувальники Миколаївщини загасили дві пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 8 червня о 18:06 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про виникнення пожежі на відкритому майданчику на території торговельного центру у м. Миколаєві.

На місце було направлено пожежно-рятувальні відділення міських підрозділів Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та чергову зміну оперативно-координаційного центру. Завдяки своєчасно вжитим заходам пожежу вдалось оперативно локалізувати. О 18:30 її ліквідовано на площі 15 кв.м, причина її виникнення наразі встановлюється.

Від ДСНС залучались 5 одиниць спецтехніки та 30 вогнеборців.

А о 19:59 того ж дня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що в с. Кам’янка Чорноморської територіальної громади по вул. Набережна загорівся житловий будинок. Рятувальникам також розповіли, що у помешканні знаходиться жінка, яка самостійно не пересувається.

На місце направлено відділення 22 державної пожежно-рятувальної частини. До прибуття підрозділу, двоє рятувальників, які мешкають в даному селі та на той час не перебували на службі, винесли жінку на свіже повітря. Вогнеборці, які приїхали до місця, надали жінці першу допомогу. Далі її госпіталізовано до медичного закладу.

Силами підрозділу о 20:35 пожежу ліквідовано на площі 6 кв.м, причина її виникнення наразі встановлюється.

Від ДСНС на місці працювала 1 спецтехніка та 4 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, На окупованій Кінбурнській косі на Миколаївщині другу добу вирує лісова пожежа, але гасити її нічим – росіяни вкрали всю спецтехніку (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube