Гараж та будівля, яку не експлуатують: що за добу гасили рятувальники Миколаївщини (ФОТО)


10:5623.04.2023

За чергову добу рятувальники Миколаївщини ліквідували дві пожежі в житлі – у Миколаївському та Баштанському районах області.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

22 квітня о 23:22 на пункт зв’язку 21-ї ДПРЧ надійшло повідомлення про займання в гаражі по вул. Соборній м. Нова Одеса. До місця виклику направлено два відділення підрозділу. По прибуттю вдалося оперативно ліквідувати пожежу на площі 80 кв. м о 00:23, врятувавши від вогню два житлових будинки. Попередньо причиною займання стало коротке замикання електромережі. Через щільне задимлення вогнеборці працювали в апаратах для захисту органів зору та дихання.

Ще один вогневий випадок зафіксовано по вул. Центральній с. Мурахівка Березнегуватської ТГ Баштанського району. Тут о 23:50 зайнялось в неексплуатуємій двоповерховій будівлі. Черговим караулом 9-ї ДПРЧ пожежу ліквідовано о 04:30 на площі 40 кв. м. Причина виникнення наразі встановлюється.

Всього до гасіння залучалось три одиниці спецтехніки та 13 чоловік особового складу. Також на місцях працювали співробітники поліції.

Як повідомляло Інше ТВ, 21 квітня рятувальники Миколаївщини загасили одну пожежу в житлі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube