На Миколаївщині п’яний водій втопив автівку в каналі насосної станції – сам врятувався і втік, а пасажирка-патрульна загинула (ФОТО)


14:0402.04.2023

Вчора, 1 квітня, приблизно 17:30 на об’їзній дорозі автошляху Т-15-06 «Миколаїв – Доманівка – Берізки», біля села Ковалівка Ольшанської громади, водій автомобіля ВАЗ-2106, перебуваючи у стані сп’яніння, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини та здійснив з’їзд у канал для забору води насосної станції, де вказаний автомобіль затонув.

Внаслідок автопригоди 29-річна пасажир, співробітник патрульної поліції, загинула на місці.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Водій отримав незначні ушкодження та покинув місце пригоди. Але згодом зловмисник був встановлений поліцейськими.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до десяти років.

Слідчі слідчого управління ГУНП затримали 38-річного водія у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та найближчим часом йому буде повідомлено про підозру.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись за телефоном 050-013-01-48 або 102.

Як повідомляло Інше ТВ, 31 березня у Миколаєві в ДТП загинув поліцейський (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube