Дві пожежі в Миколаєві, на одній з яких врятували людину, і пожежа автівки: що гасили рятувальники протягом ночі (ФОТО)


11:0313.03.2023

Рятувальники Миколаївщини за чергову добу тричі залучались на гасіння різного роду пожеж, на одній з яких врятували чоловіка.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 12 березня о 21:05 на пункт зв’язку 5 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про займання лазні з кухнею на території приватного домоволодіння по вул. Галицинівській м. Миколаєва. До місця виклику направлено два відділення підрозділу та чергову зміну оперативно-координаційного центру. О 22:00 пожежу площею 100 кв. м ліквідовано двома ланками газодимозахисту. Постраждалих та травмованих немає.

О 00:58 13 березня Службу порятунку сповістили про займання автомобіля ВАЗ 2109 на автошляху Н-24 “Миколаїв-Благовіщенське” на території Благодатненської ОТГ Первомайського району. Черговим караулом 6 ДПРЧ пожежу площею 5 кв. м оперативно ліквідовано о 01:42.

О 01:35 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління надійшло повідомлення про пожежу кухні трикімнатної квартири на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по провулку Кобера м. Миколаєва. На місце прибули вогнеборці 4 ДПРЧ та чергова зміна ОКЦ. При проведенні розвідки ланкою ГДЗС з’ясувалось, що в приміщенні кухні трикімнатної квартири знаходиться господар без свідомості. Рятувальники винесли постраждалого на свіже повітря та передали медикам. В подальшому його госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги з ознаками отруєння продуктами горіння. О 02:07 пожежу площею 5 кв. м загасили. Додатково на місці працювали співробітники поліції та бригади швидкої допомоги та АТ “Миколаївобленерго”.

Причини пожеж встановлюються.

Загалом до гасіння залучалось 6 автомобілів та 20 рятувальників.

Як повідомляло Інше ТВ, позаминулої доби у Врадіївці на пожежі загинув чоловік, а в Миколаєві на пожежі двох чоловіків встигли врятувати (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube