У Врадіївці на пожежі загинув чоловік, а в Миколаєві на пожежі двох чоловіків встигли врятувати (ФОТО)


10:5612.03.2023

У смт Врадіївка Первомайського району на пожежі загинув чоловік.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 11 березня о 19:05 на пункт зв’язку 13 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на вул. Героїв Врадіївщини смт Врадіївка Первомайського району. На місце прибуло чергове відділення підрозділу. Під час розвідки ланкою газодимозахисників в приміщенні було виявлено тіло загиблого власника помешкання 1961 р. н. На площі 2 кв. м пожежу загасили о 19:25, її спричинило необережне поводження з вогнем господаря оселі. Додатково на місці працював екіпаж поліції та бригада швидкої медичної допомоги.

12 березня о 00:22 за екстреним номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі на вул. Казарського м. Миколаєва.

На місце прибули вогнеборці 4 державної пожежно-рятувальної частини та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. З’ясувалось, що в квартирі на 2 поверсі чотириповерхового житлового будинку зайнялись особисті речі господаря. Вогонь розповсюдився на значну площу, та утворилось щільне задимлення. Працюючи в апаратах на стисненому повітрі, використовуючи рятувальні комплекти для постраждалих Drager PSS 4000, вогнеборці врятували господаря оселі та евакуювали 10 людей.

Через отруєння продуктами горіння двоє людей 1983 та 1964 р. н. (господар та чоловік із сусідньої квартири) госпіталізовані до токсикологічного відділення лікарні.

О 01:05 на площі 20 кв. м пожежу ліквідовано, її спричинило необережне поводження з вогнем під час паління.

До гасіння залучалось 15 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки ДСНС.

Також працювали співробітники поліції, аварійна бригада АТ “Миколаївобленерго” та бригада швидкої медичної допомоги.

Як повідомляло Інше ТВ, Дві пожежі в житлі та 9 – в екосистемах: що позавчора гасили рятувальники Миколаївщини (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube