Жахлива аварія в Греції – пасажирський потяг врізався в вантажний. Багато загиблих і поранених (ФОТО)


06:5401.03.2023

В Греції пасажирський потяг зіткнувся з вантажним на великій швидкості поблизу Евангелісмоса, спалахнула пожежа, в результаті аварії загинуло щонайменше загинуло 26 осіб, постраждало 85 осіб.

Як повідомляє Mirror, зусилля з порятунку тих, хто опинився в пастці, тривали протягом ночі, оскільки на одній фотографії з місця події було видно, як поїзд ліг на бік і зійшов з рейок. Кадри, опубліковані в соціальних мережах, також показали масштаби пожежі: принаймні один вагон, вважає видання, повністю охоплений вогнем.

Масштабна залізнична катастрофа у Греції: вже відомо про кількість загиблих (оновлено) фото 1

Відомо, що серед постраждалих є діти.

Залізничний оператор Hellenic Trains повідомив, що 350 людей перебували на борту міжміського пасажирського сполучення з Афін до Салонік, коли він врізався у вантажний потяг. За попередніми даними, два потяги могли рухатися однією колією на високій швидкості.

Жахлива аварія в Греції - пасажирський потяг врізався в вантажний. Багато загиблих і поранених (ФОТО) 2
Жахлива аварія в Греції - пасажирський потяг врізався в вантажний. Багато загиблих і поранених (ФОТО) 5

Співробітники поліції та збройних сил приєдналися до реагування на надзвичайні ситуації, і головна дорога, розташована поруч із аварією, була закрита, щоб дозволити машинам швидкої допомоги під’їхати до місця аварії.

Масштабна залізнична катастрофа у Греції: вже відомо про кількість загиблих (оновлено) фото 2

«На момент зіткнення на борту перебувало близько 350 пасажирів. На місце події виїхали пожежники та співробітники Hellenic Train, які брали участь у рятувальних операціях і надаючи допомогу мандрівникам», – повідомив міністр охорони здоров’я Греції Танос Плевріс.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube