В Туреччині – знов землетрус. Повідомляють про 8 постраждалих (ВІДЕО)


21:5420.02.2023

Землетрус магнітудою 6,4 стався сьогодні, 20 лютого, в провінції Хатай на півдні Туреччини. Цей регіон є одним із найбільш постраждалих внаслідок землетрусу, який стався 6 лютого. Внаслідок нових підземних коливань є постраждалі.

Про це повідомляє Anadolu з посиланням на Управління з ліквідації наслідків стихійних лих та надзвичайних ситуацій Туреччини, інформує «Громадське».

Так, землетрус стався о 19:04 за київським часом у районі Дефне провінції Хатай. Землетрус магнітудою 6,4 бала, який також відчувався в прилеглих провінціях, був на глибині 16,7 кілометра.

Крім того, о 19:07 за Києвом у районі Самандаг у цій же провінції стався афтершок магнітудою 5,8 на глибині 7 кілометрів.

AP з посиланням на турецький телеканал NTV пише, що підземні поштовхи спричинили обвалення деяких пошкоджених будівель. Про постраждалих повідомлень наразі не було.

За кілька годин віцепрезидент Туреччини Фуат Октай заявив, що щонайменше 8 людей постраждали внаслідок нових землетрусів у провінції Хатай, цитує Anadolu.

Як повідомляло Інше ТВ, станом на вчорашній ранок щонайменше 40,6 тисячі людей загинули внаслідок землетрусів у Туреччині та ще понад 5,8 тисячі людей – у Сирії. Внаслідок стихійного лиха пошкоджені близько 84 тисячі будівель. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube