За вчора рятувальники Миколаївщини загасили три пожежі в житлі


10:4427.01.2023

26 січня підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано три пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 16:18 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що по вул. Садова с. Інгулка Інгульської територіальної громади Баштанського району горить житловий будинок.
На місце виїхали відділення 7 державної пожежно-рятувальної частини.  Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось вберегти помешкання від повного знищення та не допустити перекидання вогню на поруч розташовані літню кухню та господарчу споруду. Силами вогнеборців пожежу ліквідовано о 17:11 на площі 40 кв. м, попередня причина її виникнення — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Для підвозу води залучено трактор МТЗ від добровільної пожежної команди с. Інгулка.

О 17:06 рятувальникам надійшло повідомлення про займання в житловому будинку по вул. Старофортечна м. Очаків Миколаївського району.
На місце направлено відділення 22 ДПРЧ. По прибуттю встановлено, що горить перекриття будівлі. О 18:32 пожежу ліквідовано на площі 20 кв. м, попередня причина її виникнення — порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні пічного опалення.

Надвечір, о 20:51, рятувальників сповістили про займання котельні на території приватного домоволодіння по вул. Садова с. Дорошівка Дорошівської ТГ Вознесенського району.
Рятувальникам 12 ДПРЧ вдалось не допустити перекидання полум’я на поруч розташовані житловий будинок та господарчу споруду. О 22:13 пожежу ліквідовано на площі 20 кв. м,  причина її виникнення наразі встановлюється.

Загалом від ДСНС залучались три спецавтомобілі та 10 вогнеборців.  

Як повідомляло Інше ТВ, 25 січня та в ніч на 26-те підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області було ліквідовано дві пожежі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube