На Миколаївщині гасили 2 пожежі за добу


09:4726.01.2023

Вчора, 25 січня, та в ніч на 26 підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано дві пожежі.

Так, об 11:26 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що по вул. Київська м. Первомайськ загорівся автомобіль Fiat Doblo. На місце направлено відділення 23 державної пожежно-рятувальної частини. Силами вогнеборців, об 11:38, пожежу ліквідовано на площі 1,5 кв. м, попередня причина її виникнення — коротке замикання електропроводки двигуна.

Вже вночі 26 січня, о 00:18, до рятувальників надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Шевченка с. Новобогданівка Радсадівської території громади Миколаївського району.

На місце направлено черговий караул 19 ДПРЧ. По прибуттю встановлено, що загорілась обшивка труби димоходу. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось не допустити розповсюдження вогню та вберегти будинок від знищення. О 00:51 пожежу ліквідовано на площі 3 кв. м, попередня причина виникнення — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Загалом від ДСНС на ліквідацію пожеж залучались два спецавтомобілі та сім вогнеборців.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube