Дві пожежі в житлі і одна – транспортного засобу: що гасили рятувальники на Миколаївщині минулої доби (ФОТО)


09:1917.01.2023

16 січня підрозділами Головного_управління_ДСНС_України_у_Миколаївській_області ліквідовано 3 пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 17:39 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Сонячна с. Шевченкове Шевченківської територіальної громади Миколаївського району. На місце виїхав черговий караул 16 державної_пожежно-рятувальної частини. О 20:40 пожежу ліквідовано на площі 100 кв. м, попередня причина виникнення — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Від вогню вдалось вберегти два сусідні житлові будинки.

О 19:13 рятувальників сповістили про загоряння в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку по вул. Кам’яномостівська м. Первомайськ Первомайської ТГ Первомайського району. На місце направлено відділення 23 ДПРЧ. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалось швидко приборкати вогонь та врятувати квартиру від знищення. О 19:30 пожежу ліквідовано на площі 2 кв. м, попередня причина її виникнення — коротке замикання електропроводки.

О 20:13 до Служби_порятунку надійшло повідомлення про те, що на відкритій території в с. Широкі Криниці Доманівської ТГ Вознесенського району загорівся трактор МТЗ-80. Силами чергового караулу 14 ДПРЧ пожежу ліквідовано о 20:36 на площі 4 кв.м.

Загалом від ДСНС на ліквідацію пожеж залучались 4 спецтехніки та 12 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, За позаминулу добу на Миколаївщині рятувальники загасили 3 пожежі в житлі та одну – вантажівки.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube