На Миколаївщині через спалах газоповітряної суміші під час експлуатації конвектору загинув 56-річний чоловік


19:4521.12.2022

21 грудня від співробітників поліції на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що по вул. Широкій с. Висунськ Березнегуватської територіальної громади сталась надзвичайна подія.

Як пояснили фахівці, в помешканні стався спалах газоповітряної суміші, на місці виявлено тіло загиблого чоловіка 1966 р.н.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Пожежі в оселі не зафіксовано.

При з’ясуванні обставин інспекторами Баштанського районного управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області встановлено, що осередок спалаху знаходився у місці встановленого конвектора. Тож, ймовірно, трагедія сталась через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів, а саме ремонту/обслуговування конвектора, що призвело до спалаху.

Рятувальники Миколаївщини звертаються до громадян! Не намагайтесь самостійно встановлювати або ремонтувати прилади опалення — довірте це професіоналам. Найменша необачність чи необережність може призвести до трагедії. Те ж саме стосується вибору приладу — купуйте лише у спеціалізованих магазинах, довіряйте сертифікованим товарам. Бережіть себе та своє життя!

Як повідомляло Інше ТВ, 8 грудня через бензогенератор на Миколаївщині загинула людина і двоє дітей опинились в лікарні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube