Пожежі на Миколаївщині за минулу добу: одна людина загинула, двох вдалося врятувати (ФОТО)


09:1916.12.2022

15 грудня на території Миколаївської області зареєстровано 5 пожеж.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 06:37 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку по вул. Пушкіна, с. Велика Мечетня Кривоозерської територіальної громади Первомайського району. На місце направлено відділення 18 державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної охорони с. Тридуби. Під час проведення розвідки вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка, 1974 р.н. О 09:20 пожежу ліквідовано на площі 80 кв. м.

Інший виклик надійшов о 13:11. Рятувальників сповістили про загоряння в квартирі одноповерхового житлового будинку по вул. Миру м. Очаків Миколаївського району. Силами чергового караулу 22 ДПРЧ пожежу ліквідовано о 13:40 на площі 6 кв. м, квартиру врятовано від повного знищення.

О 15:05 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про загоряння в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку по вул. Нікольська м. Миколаєва. На місце виїхали відділення 2, 3, 4 ДПРЧ, чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Вогнеборці ліквідували пожежу о 16:05 на площі 40 кв. м. Від вогню врятовано двоповерховий житловий будинок.

Надвечір, о 19:35, вогнеборців сповістили про те, що загорілось в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Театральній м. Миколаєва. На гасіння виїхали відділення 4 ДПРЧ та чергова зміна ОКЦ. По прибуттю встановлено, що в помешканні знаходяться власники. Чоловіка, 1939 р.н. рятувальники вивели на свіже повітря, від госпіталізації він відмовився. Жінка 1937 р.н., знаходилась в одній з кімнат та через вади здоров’я самостійно вийти не мала змоги, тож рятувальники винесли її та передали медикам. Бригадою швидкої медичної допомоги постраждалу госпіталізовано до лікарні. О 20:28 пожежу ліквідовано на площі 15 кв. м.

О 22:41 до Служби порятунку по лінії 101 надійшло повідомлення про пожежу балкона двокімнатної квартири на другому поверсі житлового будинку по вул. Пограничній м. Миколаєва. О 23:07 силами чергового караулу 3 ДПРЧ та чергової зміни ОКЦ загоряння ліквідовано на площі 10 кв. м.

Ймовірними причинами пожеж стали: необережність під час паління, необережність під час використання свічки, в трьох епізодах — встановлюються.

Загалом від ДСНС до гасіння залучалось 12 одиниць техніки та понад 50 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, В Снігурівці невідомі підпалили магазин. Що ще горіло за 13 грудня (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube