На Миколаївщині за добу рятувальники чотири рази виїжджали на виклики


10:4805.12.2022

За минулу добу підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано 4 пожежі, які не пов’язані із веденням бойових дій.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 17:59 4 грудня, на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Центральна с. Новий Городок Веселинівської територіальної громади Вознесенського району. На місце направлено черговий караул 11 державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону. Силами вогнеборців пожежу ліквідовано о 19:46 на площі 25 кв. м.

О 23:17 рятувальників сповістили про загоряння гаража та автомобіля Skoda Octavia по вул. Осипенка с. Станційне Новобузької територіальної громади Баштанського району. Силами чергового караулу 20 ДПРЧ 3 ДПРЗ пожежу ліквідовано о 00:28 на площі 30 кв. м. Від вогню врятовано поруч розташовані літню кухню та житловий будинок.

Вночі, вже 5 грудня, на пункт зв’язку 15 ДПРЧ 4 ДПРЗ надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди по вул. Соборна смт Єланець Єланецької ТГ Вознесенського району. Силами чергового караулу підрозділу її ліквідовано о 02:20 на площі 56 кв. м.

О 00:24 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про займання в житловому будинку по вул. 9-та Лінія м. Миколаєва. На місце направлено відділення 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ. По прибуттю встановлено, що загорілись сміття та побутові речі. О 00:52 пожежу ліквідовано на площі 15 кв. м.

Загалом від ДСНС на ліквідацію пожеж залучались 6 одиниць спецтехніки та 25 рятувальників. Причини виникнення усіх пожеж наразі встановлюються.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві позаминулої доби вночі і зранку двічі гасили пожежі – літнього чоловіка в непритомному стані передали медикам (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube