В Миколаєві вночі і зранку двічі гасили пожежі – літнього чоловіка в непритомному стані передали медикам (ФОТО)


08:5404.12.2022

Причини двох займань, які виникли сьогодні вночі та зранку, встановлюють спеціалісти.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, вночі 4 грудня, о 03:49, до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Київській м. Миколаєва. До місця виклику виїхали два відділення 2 держаної пожежно-рятувальної частини та чергова зміна оперативно-координаційного центру.

По прибуттю, під час проведення розвідки ланками газодимозахисту, рятувальники винесли на свіже повітря та передали медикам чоловіка 1940 р.н., який, надихавшись продуктами горіння, був в непритомному стані. З попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння постраждалого доставлено до токсикологічного відділення. Горіння площею 10 кв. м ліквідували о 04:34.

До гасіння залучено три одиниці техніки ДСНС та 11 чоловік. Також на місці працювали медики та співробітники поліції.

Ще одна пожежа виникла о 06:01 по вул. Космонавтів м. Миколаєва. Тут зайнялось в торговельному кіоску на території ринку. Оперативними діями вогнеборців 4 ДПРЧ та чергової зміни ОКЦ пожежу площею 8 кв.м ліквідували менш ніж за пів години, врятувавши від знищення суміжний торговельний кіоск.

Як повідомляло Інше ТВ, За позаминулу добу на Миколаївщині горіли літня кухня та металевий вагончик



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube