Через російські обстріли в Миколаєві спалахнув склад, а в Очакові – буксир. Гасили рятувальники (ФОТО)


09:0922.09.2022

За чергову добу вогнеборці Миколаївщини ліквідували чотири пожежі, дві з яких виникли внаслідок ворожих ракетних ударів.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

21-22 вересня через потрапляння боєприпасів та їх уламків внаслідок бойових дій сталась пожежа покрівлі даху складського приміщення у м. Миколаєві. Силами 5 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області її ліквідовано на площі 100 кв. м. Додатково залучалась чергова зміна оперативно-координаційного центру.

Також ворог завдав ударів по м. Очакові. Тут через нічні обстріли сталась пожежа буксира. Вогнеборці 22 ДПРЧ 3 ДПРЗ двома відділеннями локалізували та ліквідували її на площі 50 кв. м.

З інших причин стались ще дві пожежі.

Так, 21 вересня о 05:54 до Служби порятунку повідомили про виникнення пожежі по вул. Поперечній, що у с. Іванівка Нечаянської ТГ Миколаївського району. До місця направлено рятувальників 19 ДПРЧ 8 ДПРЗ. По прибуттю встановлено, що через коротке замикання електропроводки сталась пожежа покрівлі у складському приміщені одного з аграрних підприємств. Її локалізували о 06:29 та ліквідували о 07:02 на площі 20 кв. м.

О 00:52 повідомили про пожежу автомобіля ВАЗ 2106 у с. Станційне Новобузької ТГ Баштанського району. Вогнеборці 20 ДПРЧ 3 ДПРЗ за допомогою подачі повітряно-механічної піни локалізували її о 01:05 та ліквідували о 01:15 на площі 2 кв. м. Також на місці працювали співробітники правоохоронних органів.

21 вересня групою піротехнічних робіт та підводного розмінування відпрацьовано 4 повідомлення та вилучено 26 ВНП.

Як повідомляло Інше ТВ, Росіяни знов потужно обстріляли Миколаїв вночі, постраждали житлові будинки та заклади цивільної інфраструктури – мер



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube