На Харківщині п’ять годин ловили левицю, яка гуляла між дачами


19:0112.08.2022

У Пісочинській громаді Харківської області поліцейські п’ять годин ловили 8-місячну левицю, що гуляла дачним кооперативом, після чого тварину передали до спеціалізованої установи.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Поліцейських офіцерів громад в Харківській області, передає Укрінформ.

«Хижак у дачному кооперативі» — таке непересічне повідомлення отримали вчора поліцейські офіцери Пісочинської_ТГ. Офіцери розгорнули 5-годинну операцію з упіймання 8-місячної африканської левиці Василини, що неспішно прогулювалась поміж дачних ділянок”, – ідеться в повідомленні.

Заявники розповіли правоохоронцям, що просто не знали, що робити і чого очікувати від тварини, хоча зовні левиця не проявляла агресії.

Поліцейські обмежили пересування людей тією територію, де ходив хижак, та викликали спеціалістів зі служби захисту тварин UAnimals.

«Левицю знерухомили безпечним для її здоров’я снодійним та направили до Київського зоопарку» — зазначили поліцейські офіцери громад.

Вони з’ясували, що господарі тварини з початком повномасштабного вторгнення виїхали за кордон, лишивши тоді ще двомісячне левеня на знайомих.

«Проте «дівчинка» за цей час неабияк підросла. Врешті, наглядачі погодились із тим, що спеціалізований догляд за хвостатою мандрівницею нехай здійснюють професіонали», – повідомили поліцейські.

Як ми повідомляли, Миколаївський зоопарк за перші 120 днів россійського вторгнення прийняв 426 екзотичних домашніх питомців



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube