За добу на Миколаївщині з 8 пожеж 3 – наслідок обстрілів (ФОТО)


09:3917.06.2022

За минулу добу на території Миколаївської області зареєстровано 8 пожеж, три з яких в результаті потрапляння боєприпасів та уламків від них. Всі ці випадки сталися в с. Шевченкове Шевченківської територіальної громади Миколаївського району. Горіли господарчі будівлі на приватних домоволодіннях. Їх ліквідовано черговими караулами 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, на одній з пожеж залучалися вогнеборці Шевченківської добровільної пожежної команди.

Площагорінь: в першому випадку — 55 кв. м, в другому — 90 кв. м, в третьому — 50 кв. м. Від вогню врятовано 3 житлові будинки.

За добу на Миколаївщині з 8 пожеж 3 - наслідок обстрілів (ФОТО) 1
За добу на Миколаївщині з 8 пожеж 3 - наслідок обстрілів (ФОТО) 9
За добу на Миколаївщині з 8 пожеж 3 - наслідок обстрілів (ФОТО) 3
За добу на Миколаївщині з 8 пожеж 3 - наслідок обстрілів (ФОТО) 10
За добу на Миколаївщині з 8 пожеж 3 - наслідок обстрілів (ФОТО) 5
За добу на Миколаївщині з 8 пожеж 3 - наслідок обстрілів (ФОТО) 11
За добу на Миколаївщині з 8 пожеж 3 - наслідок обстрілів (ФОТО) 7
За добу на Миколаївщині з 8 пожеж 3 - наслідок обстрілів (ФОТО) 12

Інші 5 пожеж не пов’язані із веденням бойових дій. Так, у містах Миколаїв, Первомайськ та Баштанка, а також с. Семенівка Благодатненської територіальної громади Первомайського району горіли суха трава, сміття та чагарники. Загальна площа склала понад 6 га. Їх ліквідували чергові караули 1, 3, 6, 7 та 23 державних пожежно-рятувальних частин. Майже в усіх випадках спричинило пожежі необережне поводження з вогнем.

Крім того, 16 червня групою піротехнічних робіт та підводного розмінування відпрацьовано 16 повідомлень про виявлення на території області вибухонебезпечних предметів, вилучено боєприпасів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube