У Криму посилюється вороже ППО, там з’явилися найновіші С-500, – Буданов (ВІДЕО)


06:4913.06.2024

Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов підтвердив, що українські Сили оборони уже завдають ударів західною зброєю по території Російської Федерації. Але нічого страшного у відповідь не буде.

Про це він сказав в інтерв’ю для українських медіа.

-Ми атакували загоризонтні РЛС – і що? Щось сталося? Ні, не сталося. Ці РЛС виявляють будь-яку балістику. І немає різниці, ядерна це ракета чи не ядерна. Та, про яку ви питаєте, була направлена на південну частину України, на Одеську область, на Крим. Тому тимчасове виведення її з ладу – абсолютно правильна річ, хто б це не зорбив. На півроку вона точно виведена з ладу.

Буданов також підтвердив свої ранішні слова про те, що літом буде важко, але армагедону не буде.

“Я вважаю, що важкий період зараз йде. Він почався в середині травня і триває. Він триває. Ситуація не найкраща, але не треба перебільшувати наслідки цього. Але ще раз повторюю – армагедону жодного не буде. Не переймайтесь, ми вистоїмо та переможемо”, – зазначив керівник ГУР.

Він також вважає, що використання західної зброї по території РФ – правильне рішення.

За його словами, російська армія вже відчуває ці удари і не має чим відповісти.

«Вони, ці удари, вже відчуваються… що ж готуватись. Як-то кажуть, пізно пити «боржомі», – сказав Буданов.

«Це точно полегшить ситуацію… Не менше, не більше», – прокоментував він.

Щодо евакуації сімей російських військових з Криму, Буданов сказав, що це почалося не зараз, а ще влітку 2022-го. Зараз в Криму посилюється ППО, найновіші елементи С-500 там з’явилися. Це буде дослідне їх застосування.

Він також стверджує, що Керченський міст і зараз використовується для військової логістики.

-Він використовувався і використовується. І буде використовуватись – і вантажі, і особовий склад. Для особового складу – це основний шлях. І так буде, доки він існує.

Нагадаємо: Як агенти РФ проникли в охорону президента Зеленського, щоб вбити його і Буданова, –  The Times назвало прізвища



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube