На Закарпатті ухилянти напали на прикордонника, відібрали зброю і втекли в Румунію


15:4626.05.2024

Порушникам вдалос втекти і перетнути державний кордон України.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив журналіст Віталій Глагола, передає “Еспресо.Захід“.

На Закарпатті ухилянти напали на прикордонника. За інформацією журналіста, після пострілів і бійки чоловіки викрали зброю прикордонника і втекли в Румунію.

На ділянці ВПС “Ділове” – ВІПС “Богдан” прикордонний наряд, який реагував на спрацювання сигнальної міни, зазнав нападу з боку порушників кордону.

“Після виявлення 2 чоловіків поблизу кордону прикордонник здійснив два попереджувальні постріли у повітря. Однак, замість того, щоб зупинитися, порушники напали на прикордонника та відібрали у нього пістолет “Форт 12 Р”. Під час втечі порушники здійснили п’ять пострілів у бік прикордонника, але, на щастя, не влучили”, – розповідає Глагола.

Порушникам зі зброєю прикордонників вдалося втекти – на момент прибуття підмоги порушники вже перетнули державний кордон України.

Правоохоронці повідомили про інцидент, проводиться перевірка

Речник ДПСУ Андрій Демсенко розповів в коментарі РБК-Україна, що інцидент стався на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону під час виявлення спроби порушниками незаконно перетнути кордон ввечері 24 травня.

“Про цей факт було проінформовано співробітників Національної поліції, СБУ та ДБР. Відомості щодо виявлення ознак злочину передбаченого ч. 2 ст. 345 ККУ та ч. 4 ст. 186 ККУ внесено в ЄРДР. Наразі триває перевірка”, – заявив він.

Нагадаємо: Ділили заробітки на ухилянтах. Кримінальні авторитети зібрались на сесію, але проголосувати не встигли (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube