У Миколаївській області новий начальник управління СБУ


21:0801.05.2024

Президент Володимир Зеленський провів ротацію в обласних управліннях Служби безпеки України, яка торкнулася і Миколаївщини.

Тож Указом №258/2024 було звільнено Нєвєдрова Дмитра з посади начальника Управління Служби безпеки України в Миколаївській області. А вже наступним указом Нєвєдрова призначено на аналогічну посаду у Дніпропетровській області.

Указом №260/2024 було звільнено Кононенка Сергія з посади начальника Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області. А наступним указом Кононенка призначено на аналогічну посаду в Закарпатській області.

Указом №262/2024 було звільнено Рудницького Івана з посади начальника Управління Служби безпеки України в Полтавській області. Наступним указом Рудницького призначено на аналогічну посаду у Волинській області.

Указом №264/2024 було звільнено Лисененка Миколу з посади начальника Управління Служби безпеки України у Волинській області. Наступним указом його було призначено на аналогічну посаду в Миколаївській області.

Як пишуть ІА Волинські новини, до керування Управлінням Служби безпеки України у Волинській області Микола Лисененко працював на посаді першого заступника керівника Управління Служби безпеки України у Івано-Франківській області та деякий час тимчасово виконував обов’язки керівника управління.

За інформацією Фіртки, на посаду першого заступника керівника СБУ в Івано-Франківській області полковника Миколу Лисененка було призначено 30 травня 2018 року.
Раніше, у 2013-2014 роках Микола Лисененко перебував на посаді заступника керівника Головного відділу контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економіки Головного управління СБУ в Києві та Київській області.

Як зазначено, він свого часу проводив спецоперації проти Майдану у 2014 році. Зокрема, проводив диверсії на об’єктах житлово-комунальної сфери, водо- та електропостачання. Був організатором відключень електроенергії, водо-, газо- та теплопостачання адмінбудівель, у яких розміщувалися мітингувальники, в тому числі в будинку “Профспілок”, де перебували поранені та важкохворі люди.

А відразу після призначення на посаду першого заступника керівника Управління СБУ в Івано-Франківській області полковник пролобіював призначення на керівні посади в Івано-Франківському УСБУ своїх колишніх підлеглих, з якими працював на зачистках Майдану.
На посаді в Івано-Франківську Микола Лисененко розпочав роботу, направлену на аналіз бюджетної, лісової, земельної сфер з метою виявлення протиправних механізмів та формування схем отримання від суб’єктів підприємницької діяльності систематичної грошової винагороди.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube