П’яний голова Броварської РДА, який протаранив натовп, затриманий. Що відомо на зараз (ФОТО)


11:2527.04.2024

Як повідомляло вчора ІншеТВ, Голова Броварської РГА влетів в натовп людей – у його крові 2,31 проміле алкоголю (ФОТО, ВІДЕО) Винуватця ДТП затримали.

На ранок суботи відомо, що четверо постраждалих пішоходів перебувають у лікарні. Зокрема, дівчинка 2,5 років та її мама отримали травми середнього ступеню тяжкості

Про це повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає пресслужба КОВА.

“Медики продовжують надавати всю необхідну допомогу постраждалим в ДТП за участі голови Броварської РДА. Четверо осіб перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування”, – розповів Кравченко.

За його словами, двоє постраждалих в аварії чоловіків у тяжкому стані. В обох – множинні переломи і забої, а також струс і закриті черепно-мозкові травми.

П'яна ДТП за участі голови Броварської РДА: стало відомо про стан постраждалих пішоходів

П'яна ДТП за участі голови Броварської РДА: стало відомо про стан постраждалих пішоходів

“Дівчинка 2,5 років і її мама мають травми середнього ступеню тяжкості. У дитини перелом плеча та рана носа і підшкірна гематома потиличної ділянки голови. У її мами струс, переломи і травма грудної клітини”, – уточнив Кравченко.

Нагадаємо, після того, як голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко в’їхав автівкою у натовп, тест на драгері показав 2,31 проміле – в 11,5 разів вище від допустимої норми.

П'яна ДТП за участі голови Броварської РДА: стало відомо про стан постраждалих пішоходів

В Офісі генпрокурора повідомили, що Київська обласна прокуратура вже розпочала досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди у Броварах (ст. 286-1 КК України). 

Так, за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури посадовцю РДА повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

“До Шевченківського районного суду м. Києва скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою”, – йдеться у повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube